Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Dierenarts Steven Van Acker
050 54 84 05

Dierenvoeding op maat van je huisdier


In onze praktijk vind je een ruim en gespecialiseerd aanbod aan kwaliteitsvolle dierenvoeding. Aan de hand van de kenmerken en ras, de leeftijd, behoeftes en mogelijke gebreken of gezondheidsproblemen, en levenswijze van je huisdier de meest geschikte voeding en voedingspatroon met correcte hoeveelheden samen.

Zwaarlijvigheid of problemen door verkeerde voeding komen helaas heel courant voor bij huisdieren. Zeker het probleem van obesitas wordt door veel huisdiereneigenaars ontkend als een ernstig gezondheidsprobleem. Aarzel niet om ons gericht advies te vragen. We begeleiden je graag in het bepalen van de juiste voeding en hoeveelheid in combinatie met meer beweging zodat je huisdier snel gezonder en gelukkiger wordt.


Honden- en kattenvoeding van kwaliteitsmerken


Ons aanbod aan dierenvoeding voor honden en katten omvat merken als Hill's, Royal Canin en Eukanuba. We beschikken over algemene onderhoudsvoeding alsook gespecialiseerde voeding voor bepaalde ziektes, allergieën of botproblemen.

De meest courante hondenvoeding en kattenvoer hebben we steeds op voorraad, terwijl je de heel gespecialiseerde soorten na bestelling op heel korte termijn kan verkrijgen. Niet veel tijd? Bestel je dierenvoeding via mail of telefonisch en we leggen je bestelling voor je klaar om op te pikken in onze praktijk.
 

Dierenverzorgingsproducten


In onze praktijk kan je ook terecht voor een assortiment courante verzorgingsproducten voor hond en kat. Zo biedt onze dierenapotheek diverse producten voor ontvlooien, ontwormen en preventie van teken, diverse shampoos en alles voor tandverzorging.